Schimbările dramatice ce au loc sub ochii noștri, determinate de apariția crizei Covid 19, au modificat nevoile și obiceiurile persoanelor care au nevoie de informații juridice, dar și perspectiva celor care furnizează asemenea informații. Oamenii au devenit conștienți de posibilitățile nelimitate ale interacțiunii prin intermediul online și constată pe zi ce trece că prin acest mod de comunicare nu se pierde nici din cantitatea și nici din calitatea informațiilor furnizate.

Apelând la serviciul consultanței online, clienții economisesc resurse valoroase (timp și bani). Cine nu și-ar dori să primească o consultație juridică de la un avocat experimentat în confortul și căldura oferite de propria casă, fără să fie nevoit să meargă la o întâlnire cu avocatul, ce ar presupune învoirea de la serviciu, deplasarea prin traficul aglomerat până la cabinetul avocatului sau alte asemenea impedimente. Mai mult, acest serviciu vine în sprijinul persoanelor din toată țara, precum și a celor care locuiesc în străinătate.

Fiind mereu în pas cu schimbările din societate și dorind să ofere clienților săi cele mai actuale și moderne metode de lucru, Cabinetul de Avocat  ALBU lansează un serviciu nou, modern și practic – CONSULTANȚA ONLINE, serviciu care poate să fie plătit și accesat rapid, direct prin intermediul site-ului, prin metode securizate de plată 3D. Plata se face prin card (VISA/MASTERCARD), iar confirmarea plății se face imediat, astfel că programarea pentru dumneavoastră a consultației online se face imediat.

Experiență, seriozitate, profesionalism, promtitudine și servicii moderne = Cabinetul de Avocat ALBU Adrian-Nicolae. (telefon +40721.39.39.39/Email: albu.avocat@gmail.com).

URMEAZĂ 3 PAȘI SIMPLI:

  1. Programează o consultatie live: completează formularul de contact și scrie un mesaj despre problema juridică asupra căreia dorești consultanță, precum și data și intervalul orar la care dorești să aibă loc consultația online.
  2. După ce vei trimite mesajul, vei fi contactat în cel mai scurt timp si vei afla costul consultației online, data și ora la care va avea loc, ținându-se cont de propunerea ta.
  3. Ultimul pas, plătește direct pe site consultanța juridică, folosind cardul bancar (Visa/Mastercard), confirmarea plății făcându-se instant.